Kontrakt

Kontraktskrivning imorgon. Både jag och C. ska självklart skriva under. Inget fuffens med detta inte. Radhuset ska vara lika mycket hans som mitt <3

Mindre äggvita så spricker inte kakan!

Ni missade väl inte Leila kl 21.00 på 4+ igår? Det gjorde inte jag iaf! Fick äntligen svar på varför mina sockerkakor spricker upptill. Jo, mamma Leila sa att det var på grund utav att smeten innehåller för mycket äggvita. Gjorde en sockerkaka igår som jag glömde ta kort på :(. Men idag ska det bli en till. Lovar att göra ett lite bildreportage. Skriver även ner mitt reccept.

Nej, nu får jag bege mig ner mot centrum. Ska på besiktning av radhuset! Kul! Då får jag och C. se hur radhuset ser ut tomt! Håller tummarna för att det är lika sött som det var sist vi var där.



Hoppas ni får en grön och solig dag!


UPDATE:
Jag brände tyvärr sockerkakan och skämdes över att ta bilder på den. Nog för att det brända bara var ett tunt lager som gick att skapa bort, och själv kakan blev god. Men ingen vacker syn, som sagt. Ha överseende!


Wish I was your Lover

Härlig musik.
 

Hemförsäkring

Jag och C. kikar och förbereder allt inför flytten och vårat nya boende. Avtal, prylar, möbler, avbetalningar och även hemförsäkring. Jag visste inte riktigt exakt vad de innebar innan jag pratade ordenligt med min mor idag. Visst hade jag väl en hum om att det skyddar en om man t ex skulle få inbrott eller när man upptäcker någon dold deffekt på sitt hem. Nu är jag lite mer kunnig :D

Billigaste alternativet för att få en hemförsäkring är nog att teckna en via det fack man är med i. I mitt och C. fall väljer vi mellan If metall och Hotell och Resturangfacket. Men i och med att jag till hösten ska börja plugga säger jag upp mitt medlemskap i mitt fack. Så vi tar det via C.´s fack. Kostar inte mer än en dryga 50 lapp i månaden. Skitbra!


Lavendel

Jag ska fylla hela mitt hem med lavendel! Jag älskar den kryddväxten, den doftar gudomligt är väldigt vacker. Fullt bättre än rosor eller vilken annan blomma som helst.


Så om ni vill ge Mig en inflyttningspresent, vet ni vad ni kan köpa.

Min påsk - jobb

Hej allihop!

Det var ett tag sedan jag skrev, men nu är jag här igen. Vad har ni haft för er i påsk då? Själv har jag bara jobbat och jobbat. Är helt slut. Det blev inte ett enda ägg och inte heller någon påskmiddag för min del :( *snyft*. Men det kommer ju snart en ny påsk, och då blir det nog påskmiddag hos mig och C. i vårt radhus <3. Jag riktigt längtar efter att bjuda över vänner och familj på middagar. Snart, så snart...

Jag har inhandlat en hel del till hemmet, de senaste dagarna. Mest småprylar och lite onödigheter men ack så vackra! Har varit dålig på att lägga upp bilder. Men det kommer så fort jag fixar kameran.

Ha det bra så länge!

I Hate this Part

Vilken underbar låt. Det tog ett tag för mig att låta den sjunka in, men nu fullkomligt älskar jag den <3


Vintage Stories



Underbara KappAhl! Nu har det kommit med en kollektion som är en sann sommarsaga. Volanger, spetts och pasteller. Me like. Titta och njut!



Blommigt

Blommigt på Rusta. Jag ska dit idag och kika på dessa fina lantliga prylar <3

Lampskärm: 39:90kr
Tyg: 99kr (150*250cm)
Trädgårdsgrodor: 19kr (st)
Rosensekatör: 79kr
Gummistövlar: 149kr
Trädgårdsverktyg: 89kr (2-delar)
Rosenkrans: 99kr
Påslakan: 129kr
Servis: 249kr
Muffinsfromar: 9:90kr
Kuddar: 49kr
Överkast: 349kr

Ikea? Kolla blocket.se först

Ikea? Kolla med blocket först. Där säljer människor ofta knappt använda möbler och prylar för halva priset. Detta gäller Ikea varor i alla högsta grad då man kan hitta hela ikeas sortiment på blocket- runt om i Sverige.

Idag fann jag exakt de soffor jag vill ha till just halva priset på blocket. Dessutom finns de att hämta i grannkommunen som jag och C. ändå skulle till idag! Jag ska bara prata med honom och se vart vi ska ställa sofforna sålänge. Nu känns flytten till vårat radhus närmare!

Kommentarer!

Tack alla ni som hittar hit och kommenterar! TACK TACK TACK! Detta motiverar mig liksom, (jag tror) alla bloggare att blogga vidare! Insperation och positiv feedback! Återigen tack, och hoppas ni hittar hit igen ;)



En ros till er!